Concerten
 
Knipscheer-orgel
 
Musici
 
 

Maureen Natzijl

Maureen Natzijl-van der Lans is woonachtig in Sassenheim en speelt al saxofoon sinds haar 11e.
Na de middelbare school studeerde zij klassiek saxofoon aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. In 1998 behaalde zij daar het diploma Docerend Musicus.

Vervolgens behaalde zij op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag in 2000 het diploma Tweede Fase (Uitvoerend Musicus). In de tussentijd gaf zij al les bij verschillende muziekverenigingen en speelde zij in verschillende bands en saxofoonkwartetten.

Tegenwoordig heeft zij haar eigen lespraktijk aan huis onder de naam ‘Sax to the Max’. Zij is saxofonist van coverband Allstars, die in 2010 het demoduel van Radio 538 won en daarmee ook een platencontract. De eigen single ‘Lost without your Love’ werd in mei 2011 opgenomen. Ook is zij aanvoerder van blazerssectie ‘The Secret Horns’ van coverband Ain’t No Secret. Verder speelt zij zo nu en dan baritonsaxofoon bij ‘Saxsociety’, een gelegenheidsformatie van oud-studiegenoten waarmee zij onder andere een bewerking van Canto Ostinato van Simeon ten Holt hebben uitgevoerd. Haar meest recente project is het jazzcombo Jazz, I do!. Dit combo, bestaande uit drums, contrabas, toetsen en natuurlijk sax, speelt sfeervolle, herkenbare muziek in een jazzy jasje.

Naast musicus is zij ook nog sportinstructeur.

(April 2012)

 

© Copyright Muziekinjeroen.nl | Made by: Web Revolutions | Sitemap