Concerten
 
Knipscheer-orgel
Musici
 
 

Carla Bos

Carla Bos studeerde harp aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. In 1989 behaalde zij haar diploma Docerend Musicus, in 1991 haar Aantekening Kamermuziek, beide bij Edward Witsenburg, en in mei 1999 behaalde zij haar diploma Uitvoerend Musicus bij Ernestine Stoop. Carla volgde diverse masterclasses bij o.a. Germaine Lorenzini,Cathérine Michel, Tatyana Tauer, voor 20e eeuwse muziek bij Brigitte Sylvestre en voor barokmuziek bij o.a. Andrew Lawrence-King en Frances Kelly.

Carla is harpiste van het Remix Ensemble for Contemporary Music in Porto Portugal en als freelance harpiste werkzaam in binnen- en buitenland, zowel solistisch als met kamermuziekensembles en in orkesten, waaronder het Schönberg Ensemble, het ASKO ensemble, Holland Symfonia, Amsterdam Sinfonietta, het Residentie Orkest, het Nieuw Ensemble, het Doelenensemble, de Koninklijke Militaire Kapel en de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Op dit moment speelt Carla mee in Spinvis, een succesvolle 9-koppige popgroep die rustige Nederlandstalige nummers speelt, geschreven door Erik de Jong. Met deze ensembles en orkesten maakte zij diverse buitenlandse tournees en werkte mee aan cd-opnamen.

Carla geeft veel kamermuziekconcerten, ze vormt een duo met sopraan Lisette Emmink en sinds 1991 'Panarpa' met fluitiste Désirée Vergers.

website: www.carlabos.nl