Concerten
 
Knipscheer-orgel
Musici
 
 

Teun Wisse


foto: Ger Wijtsma

Teun Wisse studeerde blokfluit bij Carla Franssen van 1999 tot 2008 in Eindhoven. Momenteel studeert hij bij Heiko ter Schegget aan het Conservatorium in Utrecht, waar hij student is aan de Academie Muzikaal Talent (AMT) onder leiding van Erika Waardenburg. De Academie biedt hem naast koor en theorielessen (Jaap Zwart) en praktijklessen (Heiko ter Schegget), ook concerten en masterclasses aan (bijv. van blokfluitiste Marion Verbruggen). Hij heeft bovendien ook een aantal lessen gehad van o.a. Conrad Steinmann.

Teun speelde op diverse podia, waaronder verschillende keren in de grote en de kleine zaal van het Frits Philips Muziekcentrum.

Teun behaalde verschillende prijzen bij interprovinciale en nationale concoursen van de Stichting Jong Muziektalent Nederland. In maart 2007 mocht hij, als finalist van het Prinses Christina Concours in Den Bosch, deelnemen aan de landelijke Dag van de genomineerden in Den Haag, alwaar hem door de jury een eervolle vermelding werd toegekend, en het meedoen met het Orlando Festival.

(April 2009)