Concerten
 
Knipscheer-orgel
 
Sponsoren en Gulle gevers
 
 

De activiteiten van onze Stichting worden mede mogelijk gemaakt door:

Gulle Gevers Gilde van Muziek in Jeroen

Word ook lid van het Gulle Gevers Gilde en ondersteun  daarmee het werk van de Stichting “Muziek in Jeroen” die ten doel heeft het bevorderen van muziekactiviteiten in de breedste zin van het woord in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk ZH. De Oude Jeroenskerk heeft een bijzondere akoestiek waar veel muzieksoorten uitermate goed tot hun recht komen.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het organiseren van concerten in de Oude Jeroenskerk en het organiseren van andere muziekevenementen en culturele activiteiten in deze monumentale kerk, al dan niet in samenwerking met andere personen of organisaties.

Hoewel grotendeels gerund door vrijwilligers kan Muziek in Jeroen niet  draaien zonder de financiële ondersteuning van Vrienden en Gulle Gevers.

Wij nodigen u graag uit om lid van te worden van het Gulle Gevers Gilde: wat u er mee verdient? Heel veel eer, en als u dat wilt, vermelden wij uw naam in de lijst van Gildeleden op onze website.

U kunt lid worden voor één jaar en dat telkens verlengen, maar u kunt zich ook aanmelden voor een periode van vijf jaar. Het levert u ook nog eens een aardig belastingvoordeel op!

De Stichting Muziek in Jeroen is door de Belastingdienst erkend als een culturele ANBI onder fiscaal nummer 8146 25708, waardoor uw gift fiscaal vriendelijk wordt behandeld. Elke gift aan Muziek in Jeroen is voor 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Voor periodieke giften die u voor vijf jaar vast legt in een schenkingsovereenkomst met Muziek in Jeroen geldt zelfs geen drempelinkomen. Uw gift is dan geheel voor 125% aftrekbaar. Mocht u door bijzondere omstandigheden niet in staat zijn de vijf jaar vol te maken dan geldt toch de bijzondere aftrekregeling. Zie voor meer details hierover de website van de Belastingdienst: http://www.belastingdienst.nl  Als u daar in het zoekvenster ANBI typt vindt u alle informatie daarover.

Natuurlijk staan wij u graag persoonlijk te woord. Neem dan svp contact op met onze penningmeester Fred Amperse, telefonisch 071 7114952 of per mail pamperse@hetnet.nl

Klik hier voor uw aanmeldingsformulier. Voor de schenkingsovereenkomst hoeft u niet meer naar de notaris, dat kunnen we sinds begin 2014 kosteloos samen met u regelen.

Wij hopen van harte dat u op onze uitnodiging in gaat! Met uw extra hulp kunnen wij er zeker van zijn dat we ons mooie werk met Muziek in Jeroen kunnen voortzetten.

De volgende gulle gevers zijn u al voorgegaan:

Stichting Baalbergenfonds
Aannemersbedrijf N. van Duin

Night Force Audiovisueel bedrijf
Gemeente Noordwijk
Management Opleidingsinstituut De Baak




© Copyright Muziekinjeroen.nl | Made by: Web Revolutions | Sitemap